Resum de l’esdeveniment Stranger Catalans

Del 9 a l’11 de febrer, Barcelona va ser conmoguda pels perills de l’Upside Down.

Sota un sobrenatural temps fred, els nostres Stranger Catalans van començar la seva aventura amb alguns jocs per trencar el gel. Després de sopar una boníssima lasanya -cuinada per nosaltres, tots els 32 participants van gaudir de la Strange Party, la primera festa temàtica que consistia en portar les més estranyes disfresses.

Dissabte vam despertar al ritme d’un remix de la canço de Marco, per tot seguit iniciar el taller sobre cultura catalana impartit pel Jordi. El joc del Kahoot va ser tot un èxit!
Després, alguns organitzadors van dirigir els participants en tour en bicicleta al voltant de Barcelona, on els participants van gaudir del parc de la Ciutadella, l’Arc de Triomf, la zona de Glòries, les platges…
Al mateix temps, la resta d’organitzadors van cuinar unes boníssimes fajitas per dinar. Va haver-hi temps per fer la migdiada, però abans de caure el sol ja tothom estava preparat per començar la gimcana temàtica sobre la sèrie Stranger Things. En aquesta ocasió, ens vam vestir amb roba dels anys 80 per fer la gimcana i per a la festa posterior.
Vam caminar per tot el centre de Barcelona, solucionant les diferents tasques per equips i finalitzant el recorregut a l’espectacular correfoc de Plaça Sant Jaume. Més tard vam anar tots junts a Can Pumuki, on es va oferir una tipical dinner als nostres participants.

Va ser difícil llevar-se el diumenge al matí, però l’espectacle que ofereixen els castellers va agradar moltíssim a tota la gent que venia d’altres països i regions de l’estat espanyol.
Finalment va arribar el moment d’acabar i dir el típic see you somewhere in Europe, tot i que un grup de gent amb molta energia encara es va quedar una nit més allotjats a casa del Carlos, per poder gaudir de la gran nit del carnaval de Sitges.